torsdag, april 15, 2010

Lean back, relax and let the... Del 12

tolv
V-5

Denna virus-myt är ännu nyare än K-17, och den gräver lite mer ingående på vad en vampyr egentligen är.
Den största anledningen till att allmänheten inte tror på vampyrer och vampyrvirus, är att de inte vill erkänna det faktum att man kan ändra människans genetiska kod och dess DNA, och då ändra levnadsstandarden för den testpersonen. Egentligen kan man ändra människans DNA med ganska många medel. Droger som LSD kan ändra en bit i genen, och en kombination av dessa smittade gener, kan ändra majoriteten av människans DNA.
Ordet ”vampyr” i detta kapitel måste skiljas från den mytologiska varelsen, med den saken att en ”viril vampyr” (som jag tänker ta upp i detta kapitel) är en människa som har blivit smittad av ett virus. Även om DNA i människan har blivit ändrad så har mängden organismer inte ändrats samt att kromosomerna inte heller har ändrats, av det klassas människan fortfarande som dödlig. Alla människor har samma antal kromosomer, det är därför de kallas människor – utom de som drabbats av Downs Syndrom (vilket beror på en extra kromosom) som såklart också är människor.
Tekniskt sätt är vampyrer människor, men för att föra diskussionen vidare, säger man att virila vampyrer inte är mänskliga, utan nästa steg i den mänskliga evolutionen. Detta kan vara svårt att tro, på grund av att vampyrens attribut är högre utvecklat än människans. Fart, styrka, mentala och psykiska egenskaper, samt egenskapen att nersmälta mänskligt blod mycket bättre, är bara några av de saker som gör vampyren överlägsen. Anledningen till detta är att varelsens (det mänskliga testobjektet) DNA har blivit ändrat under uppväxten. Viruset som jag talar om, kallas V5 men det är INTE samma virus som HIV5. För att förklara detta; viruset sprider sig genom en enkel infektion.
Detta virus är spridd genom antigen genom att offret föddes med det eller en infektion från någon som har viruset. Barnet ärver viruset från antigen fadern eller modern, föräldern kan ha fått viruset från en släkting men ofta så är inte föräldern en vampyr själv, utan bara en bärare av viruset. Det födda barnet blir då en ”ärvs vampyr”. V5 överför sig på samma sätt som AIDS överför sig från en smittad mor till sitt barn. I en ”ärvs vampyr” ligger viruset i dvala tills hormonerna vid puberteten väcker viruset system. Det tar ett antal år innan viruset har ökat barnets egenskaper. Och som med alla virus, försöker kroppens immunförsvar kämpa mot viruset och i många – men långt ifrån alla – lyckas immunförsvaret förinta V5-viruset. Men ibland kan offrets blodtyp hindra att viruset utvecklas till att offret blir en vampyr. Så i vissa fall så blir inte ens en som föds med V5 en vampyr. Detta är skälet till att det inte finns ett överflöd med ”ärvs vampyrer”.
Det ända andra sättet att bli smittad är att bli smittad av en som blivit vampyr. Detta skulle göra objektet till en ”klassisk”. På samma sätt som vid ”ärvare” så tar det lång tid innan viruset stadgar sig i ”klassikern”. Och på samma sätt beror det på vilken blodtyp offret har. Så heller inte alla ”klassiker” utvecklas till vampyrer.
V5 är väldigt lik AIDS men det är en än gång INTE samma virus. Anledningen till att vampirism i dagens samhälle inte är en sak som många tror på, beror på att existensen av V5 är föga känd. Varför vet ingen om det? Jo, samma skäl som Ebola och Det Köttätande Bakterien (som inte blivit namngiven än) – så vet vi inte vad exakt det är för något. Viruset har bara varit känd i relativ till andra sjukdomar, en väldigt kort tid.
I många år har vetenskapsmän och olika doktorer i USA och i Europa forskat och studerat viruset och dess offer. Och anledningen till att inte många personer vet om detta, är att när resultaten blir offentliga, kommer dessa personer bli väldigt känd och tjäna väldigt mycket pengar. Samt att när resultaten blir kända kommer nya droger och liknande preparat att kunna bli baserade på detta virus… räkna ut följderna själv.
Det har pratats om ett vaccin mot V5-viruset, men denna information har blivit klassificerad som ”Känsligt Material” och allmänheten bör då inte få veta någonting om detta. Följderna kan bli att det uppstår grupper som kallar sig ”vampyrdräpare” och dessa grupper kan då använda detta vaccin på det sättet att även bärare av V5 och inte bara vampyrer blir dödade. Det kan leda till stora antal mord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar